13 Comments

  1. Liz

    <3 grote fans hier. Mijn man verheugt zich op weer jaren Dahl voorlezen aan de jongste. 3,5 is hij nu en ze zijn vorige week begonnen met de fantastische meneer Vos. Wat een verwondering en lol bij de peuter! Uren kan hij kijken naar de prachtige tekeningen van Quentin ablaze. Zelfs de groten luisteren weer mee (en die zijn echt al 16, 12 en 10)

  2. Heerlijk he. Het liefste lees ik de GVR met zijn eigen taaltje. Simcha vond De fantastische mijnheer Vos te eng omdat zijn staart eraf ging. Grappig is dat he dat ze met 3 jaar dingen minder eng vinden dan met 6. Zo ging Simcha met 3 jaar naar Vaiana in de bioscoop en durft ze nu niet naar Frozen 2. Ander besef van wat eng of spannend is. Hier kruipen mn stiefkinderen er ook bij als we Roald Dahl lezen! En die zijn al 26, 24 en 19! Echte familieknusheid die ons gezin definieert. Zalig te lezen dat het bij jullie ook zo is. Warme groet, Lisa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *