131 Comments

  1. Marloes

    Nog nooit carnaval gevierd, maar met alle leuke ideeën die je gewoon lekker thuis kunt uitvoeren gaan we toch eens een poging wagen. (En wat een prachtige keuken!)

    • Dank je wel! We hebben twee jaar geleden een oude stal gekocht en deze herfst was de verbouwing klaar en konden we erin! Heel fijn om een eigen toilet en douche en een oven te hebben na twee jaar kamperen! Superleuk dat jullie volgend jaar ook een eigen carnavalspoging gaan doen. Lekker gek doen is voor iedereen anders maar zo heerlijk om als gezin een paar dagen te doen. 💞 Lisa

  2. Jeetje Marloes wat leuk om te horen!! Dat is precies waarvoor we het boek hebben geschreven. Om ouders te inspireren hun eigen bij hen passende vorm voor de feesten te vinden en daarbij mooie terugkerende momenten te creeren die door de herhaling veiligheid geven en verbinden. Zo leuk dat je me schrijft dat jullie ook eens gaan nadenken over het carnavalsmoment. Het even gek doen en alles laten waaien kan zo heerlijk zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *