162 Comments

 1. Flore Vande Walle

  Beste,
  Omdat onze 2 dochters veel huilden ben ik met hen ook naar een osteopaat geweest. Bij onze oudste dochter had het effect omdat ze reflux had. Bij onze jongste een beetje, zij is geboren met de navelstreng rond de nek, wat traumatisch was voor haar. Ze bleef daarna nog wel huilen, maar dat was omdat ze een blaasontsteking had. Met onze zoon ben ik nooit geweest omdat hij een blije baby was.
  Maar waar ik naartoe wil is. De osteopaat zei dat eigenlijk elke baby na de bevalling een beurt bij de osteopaat zou moeten hebben. Voor elke baby is de bevalling een traumatische ervaring, die zwaar onderschat wordt. Sommige baby’s zouden genoeg hebben met 1 beurt, andere zouden er meer nodig hebben. Maar het zou veel jonge ouders moeilijke en lastige weken van onzekerheid met een huilende baby besparen. Deze mensen kunnen wonderen verrichten.

  • Echt he Flore. Ik denk dat je gelijk hebt. Het zou standaard aangeboden moeten worden. Ik zal je zeggen dat ik deze maand als nog met onze Simcha (bijns zes) naar Evelyn toe ga. Ik hoop dat zij als nog wat voor haar kan betekenen. Al is het al zo’n tijd geleden. Leuk dat je jouw verhaal met me deelt via mn site! Warme groet, Lisa

   • Flore Vande Walle

    Wie weet kan het nog wat betekenen voor Simcha. Maar Simcha ziet er nu alvast een heel gelukkig, vrolijk en opgewekt kind uit. De foto’s die ik van haar zie zijn zo ontwapenend. Zalig om te zien hoe ze geniet: in haar zeemeerminnenpak, van elk jaarfeest en hoe fier ze is op haar kleine zusje. De voorbije periode zal natuurlijk voor haar ook niet eenvoudig geweest zijn. Het ergste zal nu wel voorbij zijn, maar toch wens ik jullie nog veel sterkte. Dat ze maar vlug samen kunnen spelen in de boomgaard. Maar geniet ook nog van deze zalige babyperiode met Norah, want voor je het weet is het voorbij.
    PS: jammer dat ik in België de reportage van deze week op tv niet kon zien.
    groetjes

 2. As you can appreciate from the following picture, the new valve can be securely exposed and tied to the heart, right at the center of my operative field other uses for viagra Prospective evaluation of the conversion rate in the receptor status between primary breast cancer and metastasis results from the GEICAM 2009 03 ConvertHER study

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *