#ikblijfthuis #binnenvlinder #coronabutterfly

Voor iedere week dat we binnen moeten blijven maken we een vlinder voor op het raam. En we maken er meteen eentje voor bij Opa en Oma. Hebben ze ook iets moois om naar te kijken nu ze ons zo moeten missen.

Veronica Storm, de geweldig lieve juffie van Simcha op de Werfklas tekende instructies voor iedereen die mee wil doen. Ook deed ze het stap voor stap voor zodat de kinderen het helemaal zelf kunnen. Het is namelijk echt eenvoudig en zo voor elkaar! Het kan met vloeipapier of vliegerpapier dat is wat steviger. Hier kan je vliegerpapier kopen mocht je het nog niet in huis hebben.

Delen jullie de vlinders die jullie maken voor bij jullie thuis of voor anderen met #binnenvlinders of #coronabutterfly? Benieuwd wanneer ze allemaal uit mogen vliegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *