4 Comments

  1. Wat een mooie tekening van de appelboom en de kippen. Wat vind ik het fijn om de warnte in je blogs te lezen. De warmte en knusheid en veiligheid die ik ook graag in mijn gezin zou brengen, maar wat me naar mijn idee vaak niet lukt. Misschien kan ik maandag een mooie avond vieren. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie. Nu morgen eerst de recycle sint/ speelgoed- en kinderkleding markt die ik organiseer tot een goed eind brengen en dan verder kijken. 🙂

  2. Hi Laura! Dank voor je lieve reactie. Leg de lat niet te hoog. Gewoon per keer een dingetje. Alleen een kaarsje aansteken voor het eten en een Sint Maarten liedje zingen met elkaar is ook al mooi. Minder is echt meer. Het duurde bij mij ook jaren oefenen voordat ik onze gezinsrituelen gevonden had en die verankerd waren. Neem je tijd. Doe wat je kan. Het hoeft echt niet veel te zijn. Herhaling is zalig voor ze. Dat ze weten wat er komt. Pannenkoeken maken en die met biet kleuren en in een rode mantel vouwen tot Sint Maarten pannenkoeken is ook een grote hit. Kleine moeite. En ze onthouden het. En vragen dan volgend jaar om die pannenkoeken. Staat in ons boek hoe je dat vouwen doet. Je vindt jouw dingetjes wel. En wat te gek dat je die recycle Sint organiseert. Kijk, daar heb ik dan weer de rust en de energie niet voor. Veel liefs, Lisa

  3. Het was een fijne dag vol positiviteit en verbinding. Op naar de volgende markt.

    Bizar hoeveel speelgoed we hadden en hoeveel er over is. Er is echt al een overschot aan speelgoed op de wereld en toch blijven er nieuwe spullen gemaakt worden. We hadden 5 dezelfde auto’s die dus kennelijk veel door mensen wordt gekocht. Ze werkte helemaal goed, en toch wordt dat ook nog nieuw gekocht door mensen in de winkel.
    Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk, ik moet de lat niet zo hoog leggen, want daardoor ga ik voorbij aan de kleine momenten waar met een klein beetje aandacht mijn kinderen al reuzeblij zouden zijn.

  4. Can I simply say what a relief to discover someone who really understands what theyre discussing on the internet. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. A lot more people ought to check this out and understand this side of your story. I was surprised that youre not more popular given that you definitely possess the gift.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *