4 Comments

  1. Mariska

    Wat een heerlijke blog weer en wat een mooie rijke verzameling herfstboeken…Op dit moment lezen we graag het Appelmannetje van Janosch en herfstwind van pippa en pelle voor, maar bij de bieb geleend: Wat is er nog meer van Timothy knappen, Waar blijft de Herfst van Sanne Miltenburg en Storm van Sam Usher zijn ook grote favoriete hier en gaan zeker op mijn lijstje om te onthouden zodat als we ze weer terug moeten brengen nog eens kunnen lenen in de toekomst…het cdtje uit het boekje van de grote paddestoel staat hier bij ons ook elke dag op repeat en Noa begint langzaam aan ook de tekst te herkennen en mee te zingen op haar manier. Heel mooi om te zien wat herhaling doet met een kindje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *